Автомобилен салон София 2009

Международен автомобилен салон София 2009 ще отвори врати от 12 до 21 юни в Интер Експо Център за многобройните почитатели на леките автомобили и за всички посетители, чийто бизнес е свързан с автомобилната индустрия. За деветнадесети пореден път най-престижният автомобилен форум в страната – включен в календара на Международната организация на автомобилните производители OICA, ще експонира новите тенденции в бранша на повечето водещи световни марки.

Марките, които ще се представят на изложението:

Автомобили:
Alfa Romeo, Brabus, Cadillac, Chevrolet, Citroen, Daihatsu, FIAT, Honda, Hummer, Kia, LADA, Lancia, Lexus, Mazda, Maserati, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, SEAT, SsangYong, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota и други.

Мотоциклети и ATV:
Aprilia, Bombardier, Honda, Peugeot, Suzuki, Yamaha и други.

Организаторите на Автомобилен салон София - Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП), съвместно с дългогодишните си партньори – “Агенция Булгарреклама” ЕООД и “Експо Тийм” ООД са се постарали да привлекат вниманието както на всички фенове на автомобилите, така и на много други таргет групи. Форматът на Автомобилното изложение по традиция отразява най-новите тенденции в развитието на автомобилната индустрия, но тази година ще бъде по-атрактивен – насочен към младежите, семействата с деца и активните хора от всички възрасти, които търсят забавления. За тази цел в зали 5 и 6 на “Интер Експо Център” ще бъдат обособени зони за атракции и състезания в следните тематики:

* Авточасти и аксесоари;
* Кар аудио системи;
* Tuning Show;
* ATV и mountain bike;
* Финансови организации и лизингови компании;
* Auto Тravel туристически агенции;
* Демо зона и други.

За дамите, любителки на автомобилите, ще бъде изграден център за разкрасяване Beauty Zone Peugeot. В зоната ще бъде експониран автомобил Peugeot 207 CC – купе кабриолет. В него и около него ще се провеждат различни състезания и демонстрации. Посетителките ще могат всеки ден да доказват умениеята си за бързо гримиране пред огледалото за обратно виждане, специалист гримьор ще прави демонстрации на последните тенденции в модата на грима. Дамите ще могат да си тръгнат и с нова прическа, направена от стилист-фризьор или да се включат в различни други състезания.

Всеки ден различни марки за спортни и младежки облекла, очила и аксесоари ще правят ревюта и демонстрации сред посетителите на Автосалона в рамките на “Авто мода”.

За деца до 16 години, придружени от родител, входът за изложението ще бъде безплатен. Най-малките посетители ще могат да се забавляват и играят в детския кът Funny Land, където ще бъдат разположени масички, столчета и играчки на Chicco. Там ще бъде паркиран и един семеен автомобил, в който татковците ще могат да се състезават за най-бързо демонтиране и изваждане на детското столче за кола на Recaro. За по-големите деца ще бъдат осигурени виртуални игри.

Всички посетители ще могат да отдъхнат и да се ободрят докато разглеждат изложението в “Авто кафето” и “Сладоледената къща на колела”.

За младежите, любители на екстремни изживявания, също за подготвени подходящи изненади и състезания с ATV.

Особен жест към феновете на Автосалона е намалената цена на входните билети, която ще бъде 6 лева за възрастни и 3 лева за ученици над 16 години, за студенти и пенсионери.

Очевидно представянето на най-новите автомобили и разнообразните състезания, шоу програми и забавления, организирани в рамките на Автомобилен салон София 2009, ще го направят за пореден път едно изключително привлекателно място за посещение през това столично лято.

Коментари

Популярни публикации