Toyota Land Cruiser 200 Black Bison

Японският всъдеход Toyota Land Cruiser е автомобил, който изключително рядко попада в полезрението на тунинг специалистите. Този път обаче една компания от Страната на изгряващото слънце се спира точно на него. Името на ателието е Wald International, а новото им творение е наречено Black Bison.

Компанията за доработка на автомобили Wald е с традиции на японския пазар вече повече от 15 години. За основа в последния си проект тунинг инженерите взимат модела Toyota Land Cruiser 200. Много от специалистите в бранша са на мнение, че ако Brabus туниговаше lаnd Cruiser, той щеше да изглежда точно по този начин. Но да се върнем на темата. Практиката показва, че тези японски майстори рядко отварят предния капак. Техните усилия са съсредоточени в оптичния пакет и в интериорните доработка. Въпреки всичко, от този факт клиентите им не намаляват.

Първото, което се набива на очи, са черните лети джанти, които са с размер 20 цола. Освен тях промените включват нова броня, в която са интегрирани и нови допълнителни фарове за мъгла. Праговете също са изменени или по-скоро дооформени, като са станали доста по-солидни. Накрайниците на ауспухната система също са черни, като само в края се забелязват хромирани пръстени. Сдвоените елипсовидни двуцевки са и от двете страни на масивната задница. Оптичният тунинг е завършен от безобразно голям спойлер. Като цяло може да се заключи, че визията е типа “бандитски”, а и названието на модела идеално є пасва.




mobile.bg

Коментари

Популярни публикации