Citroen C5

Външните линии на новия C5 изразяват силна индивидуалност, в която се съчетават елегантност и динамизъм, респект и виталност.

Височината на купето и изразителните очертания на арките на колелата подчертават величествения и елегантен стил на автомобила, докато дължините на предния и задния надвес, и изпъкналото предно стъкло го правят един истински Citroen.


Успешно съчетание на динамизъм и комфорт, новият C5 използва усъвършенстваните преден и заден мост на C6, които оптимално преодоляват неравностите на пътя. Автомобилът се отличава сред конкурентите и чрез възможността за избор на окачване: от една страна - хидроактивното окачване Hydractive III + предлага едновременно оптимален комфорт и пътно поведение от най-високо ниво, а от друга – класическото метално окачване осигурява по-директно съприкосновение с пътя, като в същото време запазва добре известните качества на комфорта на Citroen

Оборудването на модела, сред което серийните системи ABS и ESP, 9 въздушни възглавници – осигурява на новия C5 активна и пасивна сигурност от най-високо ниво.

Коментари

Популярни публикации