Ford Mondeo 2.2 TDCI Titanium S

Ford Mondeo 2.2 TDCI Titanium S
Екстериор
Ford Mondeo 2007 е "енергия в движението" и включва всички основни елементи на "кинетичния" дизайн на Ford.
Профилът му е "пригладен" и динамичен и внушава сила и елегантност, а "лицето" е оформено от характерната трапецовидна долна радиаторна решетка.


Повдигнатата линия на "раменете" внушава "мъжественост", а изразените арки на калниците са в синхрон с динамичния характер на собственика си.
Интериор
"Кинетичният" дизайн в екстериора е пренесен във вътрешността на автомобила. Меките на допир материи придават изтънченост и абсорбират шума.
Новото интериорно осветление включва обкръжаващи светлини за по-меко "кехлибарено" сияние на централната конзола. Седалките са със съвременен дизайн и с настройка на позицията, височината, ъгъла на подглавника и облегалката на гърба.
Осемпосочното електрическо регулиране на тази за шофьора е стандартно предоставено при оборудването Ghia X и е опция за останалите нива на оборудване с изключение на Ambiente.
Технологии
Като най-технологичен автомобил на Ford, сега Mondeo e с безключов достъп и бутон за стартиране, както и с нова система "Easy Fuel" за зареждане на гориво без конвенционална капачка.
Всички представители на модела са със специално инфрачервено предно стъкло. В сравнение с обикновеното, то предпазва вътрешността, като отразената от него енергия превишава четири пъти тази на стандартното.
На върха на Mondeo двигателите застава познатият от Ford S-MAX 5-цилиндров бензинов турбо двигател Duratec 220 к.с., базиран на агрегата на Ford Focus ST.
Към ултраздраната си каросерийна структура новият Mondeo e стандартно екипиран със седем въздушни възглавници, потъваща при челен удар кормилна колона, подобрена интелигентна система за защита, ABS и др.


Ford Mondeo 2.2 TDCI Titanium S

Коментари

Популярни публикации