Opel Insignia: най-добър седан при раздаването на наградите „Gelber Engel“ („Жълт ангел“) на ADAC

Opel Insignia получи най-много гласове за най-добър седан при раздаването на наградите „Жълт ангел“ на ADAC.

Мюнхен/Рюселсхайм. При раздаването на наградите „Жълт ангел 2009“ на ADAC, Opel Insignia получи най-много гласове за най-добър седан и завидното второ място в общата класация. Той успя да се пребори с 37 германски и чуждестранни съперници и отстъпи само пред един компактен автомобил. Insignia стъпи на мястото на победителя на почетната стълбица на „Жълтия ангел“, като последва успехите на няколко модела на Opel: Opel Astra през 2005 г., Opel Zafira през 2006 г. и Opel Corsa през 2007 г.



Близо 358 000 читатели на ADACmotorwelt и потребители на www.adac.de участваха в гласуването за петата годишна награда „Жълт ангел“, проведено тази година от ADAC. Гласуването беше за нови модели автомобили, пуснати на пазара през 2008 г. – от луксозните, компактните и средния клас до спортните модели и малките коли.

„Възхитени сме от този изключителен резултат – най-вече, защото това са гласовете на потенциални клиенти“ каза прjavascript:void(0)едседателят на надзорния съвет на Opel Карл-Петер Форстер на церемонията по награждаването в Мюнхен. „Следователно качествата на Insignia са вече познати както на клиентите, така и на специалистите и журналистите от бранша. Това е чудесен сигнал за целия екип на Opel. Също като победата в гласуването за „Автомобил на 2009 година“ .“
opel.bg / opel-bulgaria.blogspot.com

Коментари

Анонимен каза…
syper

Популярни публикации