Ford Mondeo 2013 - преглед и основни характеристики

Представяне на изцяло новия Ford Mondeo 2013

Форд Мондео 2013
Ford Mondeo 2013

Ford Mondeo 2013 / Форд Мондео 2013 - днес ще ви представя един от най-поулярните автомобили в средния клас и последното му поколение, което би трябвало да навести шоурумите още в средата на годината.

Ford Mondeo 2013 представлява изцяло нов автомобил както отвътре, така и отвън. Дизнайнът на новото Мондео следва кинетичната тенденция, която компанията Форд налага за европейския пазар, но е с по-мускулесто и донякъде американско излъчване.
Една от най-глоемите забелжителности в новото Мондео не е екстериорния му дизайн, а наличието на 1.0-литорв бензинов двигател в предлаганата гама агреагати. Разбира се двигателят ще е снабден с турбо и ще предоставя задоволителна можност за задвижването на нелекото купе на Мондео. Автомобилът ще се предлага и с редица бензинови и дизелови двигатели с подобрени характеристики, малък разход на гориво и изключително ниски нива на вредни емисии.

Що се касае до скоростните кутии, с които ще се предлага Ford Mondeo 2013, то те ще са две - 6-степенна ръчна предавтелна кутия, както и 6-степенен автоматик. 
Ford Mondeo 2013 ще се предлага в няколко версии на купето, сред които и комби (Mondeo Estate).

Ето и кратко видео с новото Ford Mondeo 2013, заснето на автоизложението в Париж през есента на 2012:

2013 Ford Mondeo Estate Titanium 2.0 EcoBoost

Предлагаме ви също така да разгледате и новото Volvo V40 Cross Country.

Коментари

Tech Geek каза…
Автомобил със страхотен дизайн, за съжаление надежността е малко под въпрос.

Популярни публикации