Volvo V40 Cross Country инфо и ревю

2013 Volvo V40 Cross Country ревю - интересна информация за новия 4х4 автомобил на Волво

2013 Volvo V40 Cross Country
Volvo V40 Cross Country
Volvo V40 Cross Country. Днес ще ви представим един от най-новите проходими автомобили от гамата на шведския производител Волво. Volvo V40 Cross Country бе представен на широката публика миналата година, а ние имахме възможност да го разгледаме на автомобилното изложение в Париж преди няколко месеца.

Volvo V40 Cross Country е замислен като високопроходимо комби със задвижване на четирите колела и мощни агрегати. Автомобилът също така ще се предлага и само с предно предаване, за тези които не смятат да се занимават много с движение извън пътя. Volvo V40 Cross Country продължава успежната серия Cross Country,  която познаваме от двете доработени комбита V70.

И  въпреки, че клиерънс-а на V40 Cross Country е по-голям от на базовото комби не се надявайте на някакви сериозни постижения извън асфалтовите трасета. Автомобилът е замислен като основен конкурент на Audi A4 Allroad, който е малко по-скъп и също толкова проходим.

Volvo V40 Cross Country ще се предлага с богата гама двигатели - три бензинови и три дизелови  с максимална мощност от 254 конски сили за 5-цилиндровия Т5 турбо агрегат.
Що се касае до скоростните кутии, те ще са две - 6-степенна механична и 6-степенен Powershift автоматик.

Volvo V40 Cross Country 2018 - тест драйв и ревю


Предлагаме ви също така предпремиерно да разгледате и новото SUV BMW X4 .

Популярни публикации