ActiveHybrid X6- от 5 декември, срещу 89 725 долара


Началото на продажбите на BMW ActiveHybrid X6 в Съединените Американски Щати ще съвпадне с автомобилното изложение в Лос Анджелис. Хибридният SAC (Sports Active Coupe) бъде наличен за закупуване от 5 декември, като цената му е определена на 89 725 щатски долара.

В стандартното оборудване на BMW ActiveHybrid X6 са включени седемстепенна роботизирана предавателна кутия, Nappa кожен салон, обхващащ и предното табло и средната конзола, 20-цолови Aero джанти, Rearview камера с Top View и Head-up информационен дисплей.
Всеки един от представителите на автомобила ще бъде екипиран и със система за Bluetooth свързаност, електрическа врата на багажника, луксозна аудиосистема, iPod и USB адаптер, четиризонална климатична инсталация, тонирани стъкла и други. Като допълнително оборудване се предлагат климатизирани седалки (1100 долара), щори за страничните задни стъкла (300 долара), мултимедийна система за задните седалки (1700 долара) и други.

Хибридната задвижваща система на BMW ActiveHybrid X6- V8 бензинов задвижващ агрегат и два електрически мотора, гарантира максимална мощност от 480 конски сили. Ускорението от 0 до 96 км/ч се извършва за 5.4 секунди, а максималната скорост на движение е електронно ограничена на 210 км/ч.

ActiveHybrid X6 е в състояние да извършва движение само на електрическа енергия, стига скоростта на движение да не надвишава 60 км/ч. Батерията на хибридната система (NiMH) е позиционирана под пода багажното отделение на автомобила, като по този начин не се намаля обемът на багажника.
www.auto-press.net

Коментари

Популярни публикации