Пежо даде тежък урок по дизайн на Ауди

Френския автомобилопроизводител даде добър урок на немските си колеги и по конкретно Ауди , показвайки как би трябвало да изглежда един авангарден спортен модел .Както отлично знаем Ауди упорито се стреми да навлезе в тази територия със скучноватия обърнат със задницата напред TT ,както и с уж суперавтомобила R8 . RCZ е една напълно нова и трябва да признаем доста интересна концепция на Пежо ,която предполагаме скоро ще видим и по пътищата




Коментари

Анонимен каза…
ami 4e te sa kopirali audito
Анонимен каза…
ебаси грозила !
Анонимен каза…
рекламааааааааааааааааааааа
Анонимен каза…
Типичната гадна голяма решетка на Пежо вкарана в жалко подобие на аудито.
Анонимен каза…
НЯКОЙ НАРЕЧЕ R8 "УЖ СУПЕРАВТОМОБИЛ" ЛИ МИ СЕ СТРУВА??!?!?!?
Анонимен каза…
na koito ne mu haresva da si kupi TT!!! za nas fenovete na Peugeot tova e edin strahoten avtomobil,4akan dosta dylgo vreme!!!
Chamburi каза…
absoliytniq ysh superavtomobil , napulno sum suglasen
Анонимен каза…
Тази искам да е моя
segmadis каза…
Да колата наистина си заслужава, а аз само не разбрах защо хората коментиращи тук казват, че е копие на ТТ? Всъщност ТТ не е нищо кой знае какво като кола, а и това че пежото е малка кола по никакъв начин не го прави копие. Готина количка :)
Анонимен каза…
Това е просто недотам добра кръстоска на Ауди ТТ и Нисан 350
Анонимен каза…
Жалко подобие на ТТ със огромна муцуна. Освен това съм сигурен, че само по отношение на дизайна това пежзце може да се сравнява с ТТ. Има ли нужда да се обсъжда превъзходството на на инжинера немец пред инжинера франсе? Естествено тук трябва да изключим от уравнението тазгодижния Льо Ман, понеже Франция наля в Пежо полвината си брутен вътрешен продукт а Ауди бяха с чисто нов и нетестван достатъчно прототип. А, и още нещо R8 си е чистокръвен суперавтомобил!!! Още е хубаво да се знае, че Ауди дава прекрасни уроци по дизайн на всички със всяко Ламборгини, което произвежда.
Анонимен каза…
Prednicata mu e na 307mictata a zadnoto styklo/pokriv prilicha na jenski polov organ
Анонимен каза…
Admin: Tyk govorim edinstveno za dizain , poshlostta na konkretnite posocheni modeli na Audi ne podleji na sumnenie , a mislq vsichki otlichno znaem che nemskiq avtomobil e v puti po-dobur , ne samo v tozi sluchai , a i v mnogo drygi.A otnosno Lamborghini nqma kakvo da se komentira , avtomobil napraven za brqtq Dinevi , sestri Maslarovi , JayZ i... poshlost do bezkrai ;)
Анонимен каза…
Scorpio: Shto e to Kachestvo v globalna ikonomika:
Audi TT:
Boar Computer - Epik electronic Botevgrad
Sedalki - Grammer selo Trudovets (proizvezjdaha sedalki za chavdarki)
Skorostna kutia - Shevrolet
Elektronika Dvigatel - Bosch (Proektira se i se proizvezjda ot Frenskata firma SAGEM)
DA VI E CHESTITO NEMSKOTO KACHESTVO!!! NA EVROPEJSKI TSENI!!!
nickiv каза…
Интересно, кой е автора на статията?! Явно не е виждал концепта Audi Avus от 1991 !!!!!!! В сравнение с която дизайна на Peugeot изглежда грозен дори и при 18 години разлика. http://images.google.com/images?q=Audi+Avus&rls=com.microsoft:bg:IE-SearchBox&oe=UTF-8&sourceid=ie7&rlz=1I7GGLJ&um=1&ie=UTF-8&ei=IqaSSuTWI5_WmwO3nPCmAQ&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1
Audi TT и Nissan 350 Z са послужили за доста голяма база, от която е заимствано. А да се нарече Audi R8 "уж суперавтомобил" показва само елементарните познания по историята,развитието и постиженията на автомобилите на автора на статията. Явно игнорира и концепт кара Audi RSQ http://www.seriouswheels.com/cars/top-2004-Audi-RSQ-Concept.htm - от филма "Аз роботът", откъдето тръгна и идеята за Audi R8.
Явно има още много неща да научи автора на статията. И не се крия като него зад празно многословие.
Николай Иванов
Анонимен каза…
Zagato nyama da bude dovolen ot tavana
Анонимен каза…
ха ха ха ха , еиййййй голямо недоразумение пак. пежо . смешници. те франсетата с техните смешни колички, пежо и утката рено, спортен автомобил. леле боже, колкото 306 после 307 и ония сс та. простотия. един куп пари гълтат за поддръжка и ремонти, смяна на предници , смехотворна работа. ама ще има и малоумници и глупаци които да купят малоумните и глупави коли.
Анонимен каза…
Абе смешник, я си еби майката с тва Пежо!!! Сравняваш марки, които нямат допирна точка, Ауди са на светлинни години напред по отношение на дизайн и на каквото и да било друго !!!
Анонимен каза…
EI bal1ci sme6ni ko razbirate ot koli ? deca det karat golf3ki i audi a3ki i gledat lo6o prez djamovete i sa 4udqt kak da spestqt 2 lv za kafe . Mi6ki kato ne razbirate nedei narejda kupete si spisaniq (ako imater pari) pro4etete razberete i psoel tropaite pejo. sme6nici
Анонимен каза…
pernishki feraritaa , daiiiii :D :D

Популярни публикации