Citroën C-Crosser тест драйв


Citroën C-Crosser видео тест драйв

C-Crosser разкрива силует, които хармонично съчетава различните жанрове, като му придава, едновременно спортен и развлекателен вид, и подчертана изтънченост.

Погледнат отпред, C-Crosser демонстрира неповторимо разположение на шевроните, които му придават собствена идентичност в рамките на гамата и повърждават неговия могъщ стил и величественост.

С издължените си пропорции (дължина 4,64 м., широчина 1,81 м. и височина 1,71 м. заедно с релсите на покрива), с изтеглената назад линия на предната част на покрива, с високия пояс на купето и закръглените си калници, C-Crosser предлага в профил, динамичен и мощен силует. Спортният вид на SUV откриваме и във формата на фаровете, които се издигат към капака, следвайки продължението на нишите за колелата.

Първия SUV на Citroлn остава верен на Марката благодарение на разработките осъществени върху базовия автомобил, които позволяват C-Crosser да заеме най-добра позиция с оглед съчетанието между комфорт и окачване.

Удоволствието от управлението е резултат от оптимизирания комфорт, който не се влияе от вида на настилката.

Благодарение на интегралната си трансмисия, C-Crosser предоставя на водача възможност да избира между три различни режима в зависимост от пътните условия и желанието му да упражнява контрол върху механиката : режим 2 двигателни колела (2WD), режим 4 двигателни колела (4WD) и режим lock. Изборът на режим става с една единствена команда, разположена зад лоста за скорости.

C-Crosser може да се движи непрекъснато в режим 4х4 при отлично разпределение на въртящия момент между предни и задни колела, като осигурява максимална безопасност благодарение на оптимизираното си окачване.

Коментари

Популярни публикации