Hyundai i30 2013 тест драйв и ревю

Видео преглед и спецификации на новият Hyundai i30 2013

2013 Hyundai i30 back Hyundai i30 2013 ревю - в последните години корейският производител Hyundai се превърна в един от най-големите в света. Автомобилите с тази марка се продават буквално като топъл хляб, а качеството и моделната гама постоянно се разширяват.
Днес ще разгледаме един от най-популярните модели на марката Hyundai, а именно компактният i30 модел 2013.
Нашият екип имаше възможност да види този автомобил още преди няколко месеца на автомобилното изложение в Париж, където Hyundai освен хечбек с пет врати покзаха и комби с наименованието  i30 tourer. 
Първите впечатления са много добри. Hyundai i30 2013 се произвежда на изцяло нова платформа, заедно с Kia Cee'd, от който също имаме отлични впечатления.
2013 Hyundai i30 е проектиеан, така че да подхожда най-вече на европейските клиенти на марката, а автомобилът в изключително популярен във Великобритания. 
Hyundai i30 2013 front
Hyundai i30 2013
В последните години Хюндай успя да си спечели много нови клиенти не само зарадо повишеното качество на произвежданите автомобилите, а и заради конкурентните цени и удължена гаранция (5-7 години), с които се предлагат. Не на последно трябва да отбележим и непрестанното въвеждане на нови технологии в моделите на марката.
Това, което най-много впечатлява в новият Hyundai i30 2013 е модерният екстериор и  добре подреден и функционален интериор. Автомобилът се предлага с няколко бензиново и дизелови агрегата, като се предполага че на Стария континент най-популярни ще са дизелите, които в интерес на истината са доста икономични и не чак толкова шумни (в сравнение с предишното поколение). Хибриден Hyundai i30 също е предвиден в моделната гама. 

Hyundai i30 2013 на автоизложението в Париж

Hyundai i30 2013 се предлага в един изключително гъсто заселен клас на компактните автомобили,сред който немските представители като VW Golf и Opel Astra все още доминират. Но едно нещо е сигурно, качествени автомобили като Hyundai i30 и Kia Cee'd определено имат голямо бъдеще не само на европейския пазар.

Коментари

Популярни публикации